Superlock kulcsmásolás

A Superlock kulcsok fajtái

superlock-kulcsmasolas-kulcskiralyMagyarországon a Superlock kulcsok közül kizárólag a cilinderkulcs van forgalomban. Ennek a kulcsnak a szára lapon mart kivitelű és egy világoskék műanyag van a kulcsfejre húzva. Ezen a műanyag sapkán az SL betűk láthatóak. Ezeket a Superlock kulcsokat a Kulcskirály gyári nyerskulcsokra másolja.

A Superlock cilinderkulcs

superlock-kulcsmasolas-budapestA Superlock cilinderkulcs változata egy rövidebb hosszúságú kulcs. Magán a kulcson láthatunk pöttyöket, furatokat, ezt nevezzük lapon mart kulcsnak. Ehhez a lapon mart kulcshoz nyitott profilú zárbetétek tartoznak. Ez annyit jelent, hogy kulcsot bármelyik kulcsmásoló üzletben le lehet másoltatni. Mi azért javasoljuk, hogy a kulcsot gyári nyerskulcsra másoltassák és ne utángyártott kulcsra!

A Superlock zárbetéteket mérettől és típustól függően tudjuk fogaskerekezni, illetve fő-és vezérkulcsos rendszerre beállítani. A zárbetétek eltolt, aszimmetrikus mérettel rendelkeznek, például 33/38, 43/48 és 38/48 mm méretekben. Az új Superlock zárbetétek már egy új, törésvédő híddal vannak ellátva.

A Superlock kulcsoknak a másolását csak olyan helyen érdemes másolni, ahol kulccsal és zárral kapcsolatos dolgokat árulnak. Elvégre az ilyen kulcsok másolása kellő odafigyelést igényel, hiszen joggal várhatjuk el, hogy a másolt kulcs tökéletesen működtesse a zárbetétet. A kulcsmásolás ára 2800-4800 forint között van, de bizonyos helyeken akár 5000 forintot is elkérhetnek darabjáért.

Superlock, Mul-T-Lock hasonlóság

superlock-cilinder-kulcsok-masolasaMi a közös a két zár-gyártóban? – A Mul-T-Lock elsősorban zárbetétet és lakatot gyárt, míg a Superlock gyártott és forgalmazott biztonsági ajtókat is. A zárbetét, amit szereltek a Superlock ajtókba többnyire valamelyik Mul-T-Lock platformból lett eladva. Saját gyártású Superlock zár és zárbetét nagyon alacsony darabszámban készült.

Superlock zárbetéteket már nem nagyon lehet vásárolni.

A kulcsmásolás folyamata

A szakember az eredeti Superlock kulcsot behelyezi egy ún. kétállású satu egyikébe, majd a Superlock nyerskulcsot a másik satuba teszi. A kulcsmásoló gépen lévő bal oldali mozgató kar emelgetésével a letapogató szerszám a bástyákat méretezi. A jobb oldali kar emelget egy vágó körtárcsát, ami forgás közben ugyanazt a bevágást eredményezi.

A kulcsmásoló gépet működtető motor lassú fordulatú, de a másolás során érdemes védőszemüveget felvenni a kipattanó fémforgácsok ellen. Az egyik oldal bevágása után a kulcsokat megfordítják és a másik oldalon is a fentiek szerint végzik el a vágást. Ezután egy gyorsfordulatú drótkoronggal a kulcs mindkét oldalán felgyülemlett sorját eltávolítják.

Superlock kulcsmásolás a Kulcskirálynál

Kulcskirály zárszaküzletünk a Magyarországon forgalomban lévő Superlock profilok másolását vállalja. Bármilyen Superlock kulcs másolását vállaljuk!

A Kulcskirály a Superlock kulcsokat miden esetben csak gyári nyerskulcsra másolja! Ezáltal nemcsak a zárbetét élettartamát tudjuk megnövelni, hanem a másolat minőségét is magasabb szintre emeljük!

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

superlock-kodkartyas-kulcsmasolas-kulcskiralyBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

Kulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Törekedjen a minőségi kulcsmásolásra, másoltasson mindig a Kulcskirályban!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!