Tér-idő kontinuum a kulcsmásolásban

kulcsmásolás, kulcs másolása, kulcskirályGyakori kérdések: Hol tudok kulcsot másolni? Hétvégén is le tudom másoltatni a kulcsomat?

Az első kérdésre a válasz, hogy elég sok helyen. Van kulcsmásoló cég, aki országos hálózattal, minden nagyobb bevásárló központban, jelen van. Velük csupán egy gond van, hogy nem értenek hozzá, és baromi drágák!

A rossz kulcsmásolat nagyon sok bosszúságot okoz, nem beszélve arról, hogy még lehet, hogy nem is egyszer, hanem többször vissza kell vinni, ha tudják egyáltalán javítani. A választékuk is elég gyatra, manapság egy komoly biztonsági zárbetéthez tartozó kulcsot biztosan nem tudnak lemásolni.

A kérdés inkább az, hogy hol tudok sokféle kulcsot, jó minőségben másoltatni?

Ebből a szempontból már sokkal kevesebb hely van Budapesten, leginkább a nagy múlttal rendelkező zárszaküzletek, ahol nagy a kulcs-választék, és modern gépek várják a vevőket.

A másik nagy probléma, hogy hiába van valakinek profi üzlete, ha az megközelíthetetlen, vagy nagyon kieső helyen található. A KULCSKIRÁLY Budapest központjában helyezkedik el, ami minden irányból jól megközelíthető! 4-6 villamossal, vonattal, 3-as metróval, és a Nyugati téri végállomású autóbuszokkal. Számtalan BKV busz, és troli közlekedik a Nyugati tér – Bajcsy-Zsilinszky út környékén, így mindenhonnan, pár perc alatt megközelíthetőek vagyunk, akár gyalogosan is.

Gépjárművel a parkolás nem nagy feladat, a legtöbb esetben csak pár percre állnak meg a Lidl-ben bevásárloni, és már mennek is tovább. További parkolóhelyek vannak a Váci úti felüljáró alatt, illetve az V. kerületi kis utcákban.

Még egy hatalmas előnyünk van, mégpedig a nyitva tartásunk! Mi szombaton is várunk mindenkit, aki kulcsot szeretne másoltatni! Kulcsmásolás minden szombaton, a Nyugatinál, reggel 9-től délután13 óráig! Így már nem akadály, hogy hétvégén Ön is lemásoltassa a kulcsait.

Ha több kulcs másolásáról van szó, akár le is adhatja kollégáinknak, így bevásárolhat a Lidl-ben, vagy ihat egy kávét a Biocaffe-ba, mialatt a kulcsai elkészülnek.

Egy régi gumis műhely falára volt kiírva: “Cégünk Jó Minőségben, Gyorsan, Olcsón dolgozik! De ebből az ügyfél csak kettőt választhat! “ Ez minket mindig megmosolyogtat, és úgy vagyunk vele, hogy nálunk mind a hármat megtalálja és meg is kapja, nem kell választani!