Tesa kulcsmásolás

Tesa T60 kulcsmásolás

tesa-kulcsmasolas-garanciaval-kulcskiralyA Tesa kulcsok legelterjedtebb kulcstípusai, amelyet a legtöbbet másolunk üzletünkben jelenleg Magyarországon, az a Tesa T60 típusú zárbetét. Ehhez a gyártó cég öt darab lapon mart kulcsot biztosít. Az ezen felüli kulcsok másolásával kapcsolatban hozzánk fordulhat.

Ezt a típust minden esetben gyári Tesa nyerskulcsokra másoljuk át, egy Silca Matrix pontfuratos kulcsmásoló géppel. Ez úgy történik, hogy az eredeti kulcsot behelyezi a kulcsmásoló szakember a kulcsmásoló asztal leszorító satujába. A nyerskulcsot pedig a mellette lévő másik satuba helyezi be. A gép elindításával megkezdődik a kulcsmásolás művelete. A bal oldali kar le- és felfelé történő mozgatásával a gyári kulcsról megtörténik a letapogatás, méretezés. Ezzel egyidejűleg, a jobb oldali maró belemarja a nyerskulcsba a vájatokat, pöttyöket, mélyedéseket. Ezt annyiszor kell megismételni, ahány „pötty” van a kulcson. Majd a kulcsot megfordítva, elvégezzük mindezt a másik oldalon is.

Ezután a kulcsmásoló szakember egy lapos tűreszelővel a feltüremkedő réz sorját eltávolítja. Fogazott kulcs esetében megdrótkorongozza, valamint üzletünk C jelzését a kulcsfejbe beleütve befejezi a kulcsmásolás műveletét.

Minden Tesa kulcsmásolás megvárható!

Tesa Mega 6 plusz kulcsmásolás

tesa-kulcsmasolas-a-nyugatinalZárszaküzletünk, a Kulcskirály, vállalja a Tesa Mega6 kulcsok készítését, garanciával! A kulcsmásolás megvárható! Miért válasszon minket? – Mert mi nem rontjuk el!

Minden Tesa pontfuratos kulcsok másolását vállaljuk!

Tesa T5 kulcsmásolás

tesa-kulcsmasolas-kulcskiralyEgy pár szót ejtsünk az Tesa T5 típusú zárbetétről is, hogy megértsük a különbséget, a fogazott és a lapon mart zárbetétek között.

A lapon mart kulcsokat a zárbetétbe fektetett állásban –magyarul vízszintesen– helyezzük be. A fogazott kulcsokat pedig függőleges irányban toljuk a zárhengerbe. A fogazott Tesa zárbetétekben semmilyen fúrásvédelem nincs, a hozzá tartozó kulcsok száma három. Mind minőségileg, mind méretileg, ezt a típust az Elzett zárbetét-családhoz tudnánk hasonlítani. A gyártó cég a zárbetéteket papírdobozba csomagolja, ehhez nem mellékel védőkártyát.

tesa-t60-profi-kulcsmasolasA kulcsmásolás időrendi sorrendje a következők szerint történik. Kulcsmásoló üzletünk kizárólag gyári nyerskulcsokra végzi el a Tesa kulcsmásolást. A kulcsmásoló szakember a kétállású satu egyikébe a gyári, fogazott Tesa kulcsot helyezi. A satu másik oldalán rögzíti a nyerskulcsot (blank key), majd egy lassú fordulatszámú motor elindításával kezdi meg a kulcsmásolást.

A bal oldali letapogató a kulcsok fogait méretezi, a jobb oldali vágótárcsa eközben a fogakat vágja. Ez a kulcsmásolás egy Silca Matrix SX gépen történik, ami még egy beépített drótkoronggal is fel van szerelve. Ezzel távolítjuk el a felesleges sorját. Itt szintén nagyon fontos a védőszemüveg használata.

Tesa TX-80 kulcsmásolás

A Tesa kulcsokból is van másolás védett, kódkártyás kulcs és zár.

A Kulcskirályban lehetőség van ezeknek a kulcsoknak a megrendelésére, ehhez mindenképpen szükség van a biztonsági kártyára!

Tesa TK6L kulcsmásolás

tesa-tk60-kulcsmasolas-kulcskiralyKulcsmásoló kollégáink minden esetben tájékoztatják az ügyfeleket, hogy milyen Tesa kulcsot tudunk, vagy lehet másoltatni. A TK6L kulcsok, fogazott kulcsok, csak a kulcsprofilba van helyezve egy speciális mozgó alkatrész. Így nem lehetséges a kulcsok másolása, csak a hozzá tartozó kódkártyával. A Tesa TK6L kulcsok készítésével a Ziur kft. foglalkozik.

Tesa kulcsmásolás árak

A Tesa lapon mart kulcsmásolás ára 2500 – 4800 forint között mozog.

A Tesa fogazott kulcsok másolása pedig 650 – 1200 forint között történik. Ezek az árak bruttó árak és tájékoztató jellegűek. Részletes és pontos tájékoztatást Árlista aloldalunkon találhat.

Kulcskirály – Mindent lemásolunk!

tesa-zarak-pontos-kulcsmasolasa-budapestBudapest legnagyobb kulcsmásoló üzlete vagyunk. Hatalmas nyerskulcs árukészlettel rendelkezünk, profi kulcsmásoló gépekkel dolgozunk! Kiváló szakemberek másolják ügyfeleink lakás-, iroda-, és üzlet kulcsait. Mindig a legkiválóbb minőségű munkára törekszünk és a legjobb gyári, illetve utángyártott kulcsokra készítjük el a kulcsmásolást. Jelszavunk: Minőségi kulcsmásolás megvárható!

lapon-mart-tesa-kulcsok-masolasaKulcskirály üzletünkben bátran mondhatjuk azt, hogy a legegyszerűbb kulcstól kezdve – pl. számozott kulcsok, bútorkulcsok, Elzett kulcsok – a lapon mart kulcsokon, csőkulcsokon (tubulláris kulcsok) át, a tollas kulcsokig bezárólag – S.a.b., Viro, Potent – mindent lemásolunk. Egyre bővülő kínálatunk az autókulcsok másolását is magában foglalja. A piacon előforduló legmagasabb kategóriájú kulcsmásolásban is otthon vagyunk. Például: Keso 10RS, Abloy Protect, Mul-T-Lock Interactive, Evva, Axira Cobra (Picard), Janus. Ezek másolásánál minden esetben szükség van a hozzájuk tartozó védőkártyára.

Zárbetétek zárszerkezetek kódolását, fogaskerekezését, zárrendszerek készítését, telepítését, rövid határidővel vállalunk. Teljes zárszerviz szolgáltatást nyújtó partnercégünk az ilyen irányú problémákat, a legjobb szakemberekkel hamar elhárítja. Ilyen kérés esetén csak őket tudjuk ajánlani a legnagyobb bizalommal!

Tesa kulcsmásolás – KULCSKIRÁLY

Amennyiben a fentiek felkeltették figyelmüket, esetleg kérdésük merülne fel a témával kapcsolatban, hívják ügyfélszolgálatunkat a 06-70-322-7328 telefonszámon! Ha e-mailen keresne minket, akkor a zarplaza@zarplaza.hu e-mail címre tud nekünk üzenetet küldeni. Minden levélre válaszolunk!

Ha a Tesa cég termékpalettájából szeretne vásárolni, vagy bármilyen Tesa kulcsmásolásra van szüksége, szeretettel várjuk a Kulcskirály zárszaküzletben! Budapest VI., Bajcsy-Zsilinszky út 63.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!