Tesa TK6 kulcsmásolás

A Kulcskirály a kulcsmásolás területén is hatalmas fejlődéseket mutat hónapról, hónapra.  Nincs még egy ilyen kulcsmásoló üzlet, ahol olyan színes kínálatot biztosítanak az ügyfelek számára, mint mi.

Már beszéltünk védett kulcsokról, motor kulcsokról, lapon mart kulcsokról, ám a fogazott, de védett profilú zárbetétekről még nem ejtettünk szót.

Hamarosan (egy hónapon belül) elérhetővé válik a Tesa TK6 típusú, védett profilú zárbetétek fogazott kulcsainak a másolása a Kulcskirályban. Ezzel is bővítve szolgáltatásainknak a körét, illetve tovább öregbítve a hírnevünket.

Amit erről a zárbetétről tudni kell, hogy másolásvédelemmel rendelkezik, a kulcsok fogazott kivitelűek. A kulcs szárába egy mozgó alkatrész található. Fúrás- és finomnyitás ellen védve van, törés ellen nincs védve a zárbetét. Akár üzletben, akár zárszerviz cégtől vásárolja ezt a zárbetétet, mindenféleképp gyári csomagolásban kell, hogy legyen.

A Tesa TK6 kulcsok másolását nagyon szigorú előírások kötik, csakis kulcsmásoló partnerek másolhatnak Tesa TK6 kulcsokat. Mikor az ügyfél betér hozzánk, és hoz egy ilyen kulcsot, akkor mindenképpen szükséges a hozzá tartozó kártya is!