Új Mu-T-Lock Integrator profil

Újdonság érkezett a Kulcskirály zárszaküzletbe! A Mul-T-Lock Integrator zárbetét típusokból eddig egy mindenki által használt, közös kulcsprofilt használtunk, de a megnövekedett igényeket kielégítve, saját jelöléssel ellátott, egyedi kulcsokkal fogunk a továbbiakban dolgozni.

A Mul-T-Lock az egyik legnagyobb izraeli zárbetét- és lakatgyártó vállalat! Több millió elégedett ügyfél, és több tízezer meghiúsult betörési kísérlet!

Az Integrator 566e kulcsokat a legtöbb méretben 448p profilos kulcsokra cseréljük. Ez annyit jelent, hogy a Kulcskirályban megvásárolt Mul-T-Lock Integrator zárbetétet, és annak a kulcsait, kizárólag a Nyugati tér melletti Kulcskirály szaküzletben fogja tudni lemásoltatni, a biztonsági kártya felmutatásával.

Továbbra is minden zárbetéthez 5 darab kulcs tartozik, meg a plasztik kártya. Budapesten csak mi rendelkezünk hozzávaló gyári kulcskészítő géppel, amivel kizárólag a Mul-T-Lock kulcsokat lehet készíteni, kód alapján. Így nincsen rossz vagy másolásból eredő pontatlanság! Természetesen készültünk elegendő nyerskulccsal is, így az új kulcsok másolása is azonnal meg tud történni. A zárbetét külső háza mindenben megegyezik a régi Integratorral, de a hengerek profilja teljesen más. A szabadalmi védelem alatt álló integrátor csap fordított helyzetben van és teljesen máshol helyezkedik el. A csomagolásában sincsen semmi újdonság, ugyanolyan dobozban van mind a kettő típus.

Jelenleg kb. 15 különböző méretben áll rendelkezésre a zárbetét, leginkább azokban a méretekben, amikből a legtöbbet adjuk el egy évben.

A régi Integrator hengerzárakat továbbra is tartjuk, azokban a méretekben, amikből már az új típus nem áll rendelkezésre. Ha valakinek egy régi zárrendszert kell bővíteni, az kb. 2-3 napot fog igénybe venni, mert mind a kettőből nem tartunk raktárkészletet, viszont megrendelni, meg tudjuk.

A zárbetét természetesen továbbra is break secure, azaz törésbiztos kivitelben érhető el. A fúrásvédelemről a benne levő acélgolyók gondoskodnak, míg a manipulációs nyitásról az integrátor csap.

Kisebb zárrendszerek, főkulcsos- vagy mesterkulcsos zárakat, kedvező áron tudunk készíteni pontfuratos kulcsokból.

Milyen típusú ajtóba javasoljuk a Mul-T-Lock Integrator zárakat? Minden olyan bejárati ajtóba, ahol egy közepes biztonsági szintet szeretnének megoldani, amelynek a kulcsmásolása csak egy helyen legyen lehetséges. Az új 448p jelölésű Mul-T-Lock kulcsokat kizárólag a Kulcskirályban fogják tudni elkészíttetni. Az ára nem változik, semmiképpen sem fogjuk drágábban készíteni, mint a régi, 566e kulcsokat.

Ami még fontos, hogy ezeket kulcsokat a gyár szavatolja, hogy szabadalmi védelem alatt állnak, de az elkészítésük, vagyis a hamisításuk nem lehetetlen! Ha valakinek rendelkezésére áll egy zárbetét és több idő, akkor el lehet készíteni a nyerskulcsot úgy, hogy nem tökéletesen, de működjön. Ez viszont hamar a zárbetét meghibásodásához vezet!

Természetesen a Kulcskirályban vannak olyan termékek is, magasabb árkategóriában, ahol garantálni tudjuk, hogy a kulcsot nem lehet elkészíteni! Ilyen az RB LOCXIS például.

KULCSKIRÁLY

06-1-312-2064

kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület
kulcsmásolás, kulcsmásolás Budapest, kulcsmásolás VI. kerület