V. kerület kulcsmásolás

A Kulcskirály elhelyezkedése minden belvárosi ember számára remek lehetőséget kínál a kulcsmásolás területén, legyen szó bármilyen kulcsról. A főváros egyik legkisebb kerületében számos étterem, vendéglátóhely, piac nyújt szolgáltatást. A Bajcsy-Zsilinszky út hosszan elválasztja az V. és VI. kerületet egymástól. Az V. kerületben jellemzően inkább irodák, irodaházak, szállodák találhatók. Rengeteg turista központi kiinduló pontja, de a budapesti emberek életében is számos befolyásoló szervezet itt kapott székházat. Hivatalok, iskolák, óvodák, színesítik a Belváros-Lipótvárosiak életét. Az V. kerület a főváros szíve, és sok esetben csak átutazóban vannak itt emberek, akik a dolgukat intézik. Bíróságok és egyéb közigazgatási hivatalok is itt kaptak helyet.

Bárki, akinek dolga van az V. kerületben és kulcsot szeretne másoltatni, nem kell mást tennie, mint a Nyugati tér felé venni az irányt, és megkeresni a Kulcskirály zárszaküzletet.

Kulcsos szaküzletünk nemcsak a helyi lakosság kulcsait képes lemásolni, hanem valamennyi és bármilyen kulcsot, legyen akár vidéki át utazó, vagy egy iroda biztonsági kulcsa.

A belvárosi rész nem drágább, mint a külvárosi, így nem kell amiatt aggódni, hogy a Kulcskirályban egy kulcsmásolás drágább lesz mint máshol. Sőt, sok esetben minden kulcsot olcsóbban készítünk el, hiszen nálunk a legnagyobb a forgalom, így minden kulcs árát alacsonyan tudjuk tartani.

Milyen kulcsokat tud a belvárosban lemásoltatni? – Sokfélét. A belvárosi zárak százfélék lehetnek, vannak egyszerűbb, fogazott kulcsos zárak és vannak biztonságosabb, fúrt kulcsos zárak. Fontos, hogy akár ebédidőben is el tudja intézni bárki a kulcsmásolást. Délben az irodából eljön ebédelni a Nyugati térre, és közben mi elkészítjük a kulcsainak másolatát. A Kulcskirályban nincsen ebédidő, minden esetben azonnal elvégezzük a kulcsmásolást.

Autókulcsot tudok a belvárosban másoltatni? – Igen, a legtöbb autókulcsot is lemásoljuk, de sok esetben, főleg az újabb autótípusoknál, szükséges az autó jelenléte is. Olyan cégek és közintézmények autóinak is vállaljuk az autókulcs-másolást, mint az OMSZ – vagy a Kormányhivatal.

Természetesen minden kulcsmásolásról adunk áfás számlát, így cége vagy irodája könnyedén el tudja számolni, mint költséget. Ahogy bővül az iroda, úgy egyre több személynek van szüksége kulcsokra, így a kulcsmásolást is számításba kell venni.

A Belváros-Lipótváros tömegközlekedéssel is könnyedén bejárható, itt van a Deák tér vagy az Arany János utca, ahonnan pár perc alatt a Nyugatihoz érhet egy gyors kulcsmásolásra. Igen, cégünk nemcsak olcsón dolgozik, de gyorsan is. A legtöbb kulcsot azonnal elkészítjük, nem szükséges visszajönni érte, hanem megvárható. Persze vannak olyan komplikáltabb kulcsok, amelyek másolása technikai okok miatt több időt igényelnek, de ha elhozza a kulcsot és látjuk azt, akkor hamar kiderül, hogy milyen feltétellel tudjuk vállalni.

Hol tudok a belvárosban páncélszekrény kulcsot másoltatni? – A Kulcskirályban vállaljuk a legtöbb széf és páncélszekrény kulcsainak másolását! Ha a többi kulcsmásoló feladta, ahol már eddig járt, jöjjön el hozzánk, bennünk nem fog csalódni! A legtöbb páncélszekrény kulcsa másolható.

Meddig tudok kulcsot másoltatni az V. kerületben?  – Akár dolgozni megy, akár éppen végzett az irodai munkával, minket szinte mindig nyitva talál. Kulcsmásoló szakembereink reggel 8 órától este 18 óráig dolgoznak. Ahogy már mondtuk, nálunk nincs ebédszünet, több mint három ember folyamatosan a kulcsokon dolgozik, hogy mindenki a lehető legjobb minőségben és a legrövidebb idő alatt megkaphassa a pontos kulcsmásolatokat.

Bármelyik részén is legyen az V. kerületnek, a Nyugati tér mellett található Kulcskirály zárszaküzletet biztosan ismeri, és kulcsmásolás esetén felkeres bennünket.