Vásárlói bejegyzések, levelek

Rohanó világunkban ritka, amikor egy üzlet dicséretet kap, mert teljesen természetesnek vesszük, ha pénzünkért megkapjuk az adott szolgáltatást vagy árut.

Üzletünk nem is várja el, hogy külön dicsérgessenek minket, mert számunkra a visszatérő, elégedett ügyfélnél nincs jobb reklám.

A Kulcskirály több mint 50 éves múltját pedig Önöknek köszönhetjük, mert hírnevünket továbbadták, ezzel új elégedett vevőkkel gyarapodunk. Elsősorban mi köszönjük Önöknek a vásárlást!

Íme, pár olyan levél, amit Önöktől kaptunk, és igazán jól esett, így megosztjuk őket.

Cégünk irodakulcsait kellett sokszorosítanunk, mert már sok eltűnt belőlük, vagy tönkrement. Több mint 100 kulcsot kértünk, kedvezményt is kaptunk ilyen mennyiségre, és pár óra alatt elkészültek vele.

Mindegyik kulcs kifogástalanul működik, így csak ajánlani tudjuk a Kulcskirályt!

CSH Hungary Zrt.

Nívó ajtónkhoz KALE feliratú tollas kulcsokat kaptunk, de csak három darabot, ami már az elején kevésnek bizonyult. Több helyen jártunk, ahol drágán másoltak és rossz minőséget kaptunk. A Kulcskirályban nem csalódtunk! A másolt kulcs ugyanolyan szuperül működik, mint az eredeti kulcsok! Máshová nem is megyünk, csak a Kulcskirályban másoltatunk kulcsokat!

Varga Szilvia, XI. kerület

Budai klinikánknak szüksége volt kulcsmásolásra, így nem is volt kérdés, hogy a Kulcskirályba megyünk. Több mint 30 féle kulcsból kellett készíteni több példányt is. Ilyen mennyiségre már volt példa régebben is máshol, ahol 4-5 napig ott kellett hagyni a másolandó kulcsokat, és szóltak, amikor beérkeztek a kulcsok és mi visszamentünk értük. Itt nem volt ilyen, reggel vittük, délután mehettünk érte, minden kulcsot elkészítettek! Ez nekünk nagyon nagy segítség! Köszönjük Kulcskirály, már máshová nem is megyünk!

Budai Egészség Központ

A Mottura kulcsomat csak itt tudták lemásolni, olyan minőségben, amivel nem volt reklamációm. Csak ajánlani tudom a Kulcskirályt!

Szabó Gyöngyi,  Budapest VI. kerület

Tisztelt Kulcskirály!

Számomra nagyon fontos volt, hogy szombaton a kiadó lakásomhoz kulcsot tudjak másolni, és az egyik kulcs egy Mauer volt, amit eddig csak a Dohány utcában tudtam másoltatni. Mivel ők szombaton zárva vannak, így Önök voltak számomra a legelérhetőbb helyen. Gyorsan és pontosan elkészítették a kulcsaimat, ráadásul volt még köztük egy kapuérintő korong is, amit eddig csak önök tudtak nekem elkészíteni. Az árak is rendben voltak. Köszönöm!

Tisztelettel, Szalontay Viktória (Budapest)

Kedves KulcsKirály!

Szeretném megköszönni, hogy vállalták az unokám Ausztriában használatos Evva kulcs-készítését. Budán nem találtam senkit, aki megcsinálta volna, és telefonáltam önöknek, ahol mondták, hogy csak a kártyára van szükség, és meg tudják rendelni. A kártyát egy szombati napon elvittem önöknek, és tájékoztattak, hogy lehet, csak két hét után fogom megkapni a kulcsot. Az ára egy kicsit sok volt, de még mindig kedvezőbb, mint Bécsben! Aminek nagyon örültem, hogy egy hét múlva hívtak telefonon, hogy mehetek a kulcsért, mert megérkezett. Újra szombaton látogattam meg az üzletet, mellette a Lidl-ben be is tudtam vásárolni. Csak önöket ajánlom!

Budavári Rozália, nyugdíjas, II. kerület

Tisztelt kulcsmásolók!

Köszönöm a régi, közel 100 éves záraimhoz, hogy elkészítették a költözéskor elhagyott kulcsokat! Új zárat már ebben a méretben nem lehet kapni, csak ha átalakítottuk volna az egész ajtót! Így sokat segítettek nekem! Hálásan köszönöm!

Vásári Márton, Szentendre

Nem csak lakáskulcsot készítettek el nekem, hanem az autóm kulcsából is kérhettem másolatot. Ilyen összetett szolgáltatásra nem számítottam! Mindegyik kulcs tökéletesen működik! Köszönöm!

Ferenc István, Budapest

Abus kulcsokat kaptam a zárcsere után egy zárszerviz cégtől, akik a kulcs átadásakor fogadkoztak, hogy ezt senki nem másolja, csak ők. Ezt megmutattam egy barátomnak, aki azt mondta, vigyük be a Kulcskirályba, ha ott nem csinálják meg, akkor sehol. Természetesen nem volt igaz, amit a szerviz állított, le tudják másolni a kulcsot, és nem kell hozzá semmilyen kártya. Ezután se fogom újra hívni őket, viszont csak a Kulcskirályba megyünk kulcsot másoltatni!

Kiss Richárd, Pécel

Közintézményünk kulcsokat másoltat, már évek óta csak a Kulcskirályhoz járunk! Az elhelyezkedése a legjobb a városban! A Nyugatihoz többféle módon is el tudunk jutni, reklamáció még az ott készített kulcsokra sosem volt! Csak ajánlani tudjuk!

Xantus János Kéttannyelvű Gimnázium, V. kerület

Cisa tollas kulcsomat szerettem volna másoltatni, de a szerviz cég azt mondta, csak a kártyával lehetséges. Mivel azt rég elhagytuk, így felhívtam a Kulcskirályt, mi ilyenkor a teendő. Szerencsére ők megnyugtattak, hogy nem szükséges a kártya, így nem a Várna utcában másoltattunk, hanem  a Kulcskirályban, ahol nem volt gond a minőséggel sem! Köszönjük Kulcskirály!

Vass György, Budapest (Zugló)

Kedves Kulcskirály!

Egy idősebb úr nagyon nagy szakértelemmel készítette el a páncélszekrényem kulcsát, pedig arról le volt törve egy fog. A törött darabot sikerült elvinnem, de így sem reménykedtem túlságosan. A kollégájuk viszont pontos és precíz munkát végzett, mert mikor az irodában kipróbáltam a másolatot, tökéletesen működött! Még egyszer, nagyon köszönöm!

Horváth Béla, Székesfehérvár

Köszönet a Kulcskirálynak!

Lakásvásárlás után, elmentem a legközelebbi kulcsmásolóhoz, aki tollas kulcsomat lemásolta, de nem működött. Kicsit bosszankodtam, mert egy újnak tűnő ajtóról volt szó, így kihívtam egy zárcserés céget. A sabzarcsere.hu oldalon meg is találtam a legprofibb céget (ez a felirat volt a kulcsom fején, S.A.B. ), akik megvizsgálták a zárat, és megállapították, hogy nem a zárral van gond, hanem a másolt kulccsal, ami nem jó minőségű. Ők irányítottak a Kulcskirályhoz, ahol pár perc alatt csináltak egy kulcsot, próbaképpen. Az üzletben azt is mondták, hogy kérhetek bármennyit, mert ők garanciát vállalnak a kulcsmásolásra. Az első másolat már hibátlanul működött, így visszamentem, és csináltattam még négy darabot. A lakást most albérlők használják, amikor kiköltöznek, biztosan a sabzarcsere-oldal szakemberit fogom hívni zárcserére.

Dr. Pongrác Ildikó, Budapest, V. ker.

Tisztelt Kulcskirály!

Köszönöm a gyors munkát! A kapuérintőből kellett az iskolás gyerekeimnek csináltatnom, és nem hittem volna, hogy tényleg 2 perc lesz az egész. Még egyszer, köszönöm.

Papp-Németh Franciska, Budapest

Mottura kulcsomat szerettem volna szombaton lemásoltatni. Az interneten láttam, hogy van valahol Zuglóban egy zárszerviz cég, aki hirdeti magát. Megörültem, mert a közelben lakom. Csalódottságomra, egy lepukkant épülethez kellett mennem, és a megbeszélt időben nem volt ott senki. Majd telefonon azt mondták, menjek ki Óbudára, amihez nem volt kedvem, ebből nem kértem.

Egy másik zárszerviz cég, Soós úr adta meg a Kulcskirály elérhetőségét. Kb. 20 perc alatt ott is voltam, mert a legjobb helyen vannak, és 5 perc alatt elkészült a kulcsom is, aminek nagyon örültem.

Ha Mottura kulcs, csak a Kulcskirály!

Várszegi Ákos nyugdíjas, Budapest, Zugló, XIV. kerület

Szállodánk Evva zárrendszert használ, és az évek során több kulcs is elveszett. Ezeknek a pótlása igen bonyolult, nekünk csak a Kulcskirály tudott segíteni ebben. Nem csalódtunk a nevükben, tényleg mindent megoldottak, amit kértünk tőlük.

Accor Pannónia Hotel Zrt.

Vásároltam egy profi hevederzárat, amihez igen spéci CEI kulcsokat kaptam, jópofa színes kulcsokkal. A védelem így már elsőrangú, de a 3 kulcs kevésnek bizonyult, ezért a Kulcskirályhoz irányítottak, ahol elkészítették ehhez a bonyolult zárhoz a kulcsokat. Természetesen a kártyát is vittem magammal! Örülök, hogy ezt a Barlock hevedert választottam!

Juhász István, II. kerület

Abus kulcsaimat egy záras cégtől kaptam, amihez kaptam egy kártyát is. Gondoltam felhívom őket, hogy hol tudok kulcsot készíteni, de a telefonszám nem volt elérhető. Felkerestem Budapest, de talán az ország, legnagyobb múltú kulcsmásolóját, a Kulcskirályt. Percek alatt elkészítették a „védett” Abus kulcsot. Rájuk mindig számíthatok, csak ajánlani tudom! Szombaton is nyitva vannak!

Bukor Béla, Pécel

Tisztelt zárszaküzlet!

Egy speciális targonca kulccsal már bejártam a fél országot. Voltam legalább 20 kulcsmásolónál, de senki nem tudta megcsinálni. A legtöbb helyen azonnal elutasítottak. Amikor önökhöz betértem, nem nagy reménnyel, a kolléga mondta, hogy pár percet várjak, mert megnézi a katalógusban!

Ezt a hozzáállást eddig sehol nem tapasztaltam. Egy-két percet követően mondta, hogy megtalálta, és megkérdezi a nagykerből, van-e raktáron, és ha van, megrendeli. Volt a falon több ezer kulcs, de mégis fontos volt számukra, hogy az én egy darab kulcsomat is megcsinálják. Szerencsém volt, két nap múlva felhívtak, hogy mehetek, mert megjött a kulcs. Lemásolták, és természetesen tökéletesen működött. Kértem belőle három darabot, hogy legyen tartalékban is. Ezek után én csak ide megyek, és bátran ajánlom őket másoknak is!

Boross János vállalkozó

Tisztelt Kulcskirály!

A nevük nem volt csalódás, valóban önök a király! A Nyugati tér mellett található üzletükbe vittem a kulcsaimat, több olyan kulcs is volt közötte melyek egyedi kulcsoknak tekinthetők. A BKS kulcsomra kértek több időt, a többi Yale és egyéb kulcsok pár perc alatt elkészültek. Amíg vártam a kulcsokra, találtam autóba rakható poroltót, amiből vettem egyet magamnak. Az árak teljesen rendben voltak, Budán ez legalább 30%-al drágább lett volna. Csak ajánlani tudom mindenkinek az üzletet!

Kiss Jenő, Budakeszi