VBH kulcsmásolás

vbh-kulcsok-profi-masolasa-a-kulcskiralybanA VBH zárbetétek főként műanyag nyílászárók zártestjeit hajtják. Ennek a zárbetétnek a kulcsfeje egy kicsit hasonlít a Titan, fogazott kivitelű zárbetétjéhez. A gyári kulcsok darabszáma három. A kulcs mintázata egyszerű, fogazott. Semmilyen finomnyitás elleni védelemmel ez a zárbetét nincs ellátva.

Ezeket a viszonylag egyszerű kulcsokat üzletünkben, profi kulcsmásoló gépen másoljuk le.

A kulcsmásolat elkészítése egy-két percet vesz igénybe. Amíg kollégáink másolják a kulcsot, nézzen szét üzletünkben, tekintse meg áruválasztékunkat! Meglátja, nemcsak a VBH kulcsmásolásért érdemes üzletünkbe betérnie, hanem mert rengeteg olyan termék, áru van a boltban, amelyekre bármikor szüksége lehet.

Mind a VBH, mind a többi zárgyártó cég kulcsait érdemes kimondottan kulcsmásolással vagy zárakkal foglalkozó szaküzletben elvégeztetni!

vbh-kulcsmasolas-kulcskiralyTovábbi zárbetét típus kulcsait említenénk meg ez a greenteQ – erről is azt kell tudni, hogy egy vasalat-gyártó cég, vásárol nagyon sok ilyen alap zárbetétet. Ezek gyakorlatilag 1-2 ezer forintos zárbetétek, amelyekkel az ajtógyártó cégek szállítják az ajtót. Miután a mesteremberek levonulnak, érdemes ezt a kulcsot, zárbetéttel együtt lecserélni, mert hiába erős az ajtó, ha a benne lévő zárbetét silány minőségű!

A greenteQ kulcsokat könnyű felismerni, kocka feje van, valamivel nagyobb, mint az Elzett, és egy hatalmas Q betű van beleütve. Ezt a kulcsot is tudjuk másolni a Kulcskirály üzletben.

A kulcsmásolásnál három lényeges szempont a fontos. Egyrészt, a pontos kulcsmásolat elkészítéséhez elengedhetetlen a rendszeresen karbantartott és profi kulcsmásoló gép használata, amely tökéletesen van beállítva. Ez nálunk, a Kulcskirályban, alap. Fontos továbbá a kulcsmásoló szakember szaktudása és precizitása. A Kulcskirályban ez is megvan! A harmadik tényező pedig a megfelelő minőségű nyerskulcsok biztosítása, amelyekre a másolás történik. Cégünk kizárólag minőségi, gyári, vagy utángyártott kulcsokra másol. Ezért is tudunk garanciát biztosítani a kulcsmásolásra, a konkurenciával ellentétben!

VBH és greenteQ kulcsok másolásának árai, bruttó 800 és 1500 forint / db között van.

A pontatlan, illetve nem megfelelő minőségű nyerskulcsokra történő kulcsmásolás, a zár életét lerövidíti, arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy nyitni-zárni fogja a zárat!

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!