Vezérkulcsos zárbetét-rendszerek

zarrendszerek-tervezese-kulcskiralyA vezérkulcsos rendszer egy olyan tervezett zárási rendszer, amelyben egy kulcs, egynél több zárbetétet nyit. Különféle irodaházakban, társasházi lakóépületekben, vállalati létesítményekben a vezérkulcsos rendszer a megoldás a zárási gondokra, hiszen ellenőrzötté teszi a beléptetést és egyben lecsökkenti a kezelendő kulcsok számát. Ezáltal egyszerre nyújt biztonságot és kényelmet.

Az ajtók mechanikus, zárbetét általi ellenőrzése egy rendszer, melyben a felhasználókhoz, adott feladatok, tevékenységek vannak hozzárendelve, és a különféle helyiségek nyitási jogosultságainak hierarchikus rendszere van kialakítva.

mesterkulcsos-rendszerekA jó vezérkulcsos rendszer alapjai szerint a zárbetétrendszer akkor kényelmes és megbízható, ha megfelel az alábbi követelményeknek:

Mindenképpen biztonságosnak kell lennie.

A felhasználóknak tudatában kell lenniük, hogy a vezérkulcsos rendszer általuk használt kulcsa, nem szabadon lemásolható. A rendszerben lévő zárbetét típus kulcsai kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, szabadalommal védettek a másolás ellen.

Sokoldalúan alkalmazhatónak kell lennie.

zarbetet-rendszerekEgyrészről alkalmazhatónak kell lennie a különböző anyagú ajtókra (pl. üvegajtó), a különböző funkciójú zárakhoz (kulcsos elektromos kapcsolókhoz, liftekhez, garázskapukhoz, vészkijáratok, automata ajtók zárjaihoz, szekrények, postaládák zárjaihoz, lakatokhoz, stb.), másrészről alkalmasnak kell lennie a különféle típusú létesítmények zárási problémáinak megoldására, mint például kültéri létesítmények, elektromos tornyok, ipari szekrények, árusító és egyéb automaták zárjai stb.

Magas kombinációs számmal kell rendelkeznie a zárbetétnek. A kombinációszámnak magasan meg kell haladnia az adott rendszer kiszámításához szükséges kombinációk számát. A távlati működéshez az is szükséges, hogy a rendeléskor előre lássuk a később szóba jöhető cseréket, bővítéseket.

 

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!