Viro/Cerutti kulcsmásolás Budapest

A Viro kulcsokról pár szó: Kezdjük a kulcsnak a fejénél. Az eredeti gyári Viro kulcs feje egy téglalap, amelynek a felső része ívesre van kialakítva. Két vízszintes csík van benne. A felső csíkban található a kulcskarika rögzítésére való furat, az alsó csíkban pedig a Viro felirat olvasható.

Ha megyünk tovább, egy vastag, robosztus kulcsszár következik, majd a kulcs vége felé haladva jobb- és baloldalon a kulcsszárny található. Ha szemből belenézünk a kulcsba, nem egy vonalba helyezkednek el ezek a szárnyak. Az egyik a kulcsszár közepétől indul ki, a másik szárny a kulcsszárny tetejétől indul. Ez az ún. eltolt kulcsprofil. Ezekbe a szárnyakba kerül bele a vágás.

A Viro kulcsainak vágási magassága

A vágás variációszáma többmilliós is lehet. Minden vágás mélysége, szélessége, magassága megváltoztatja a variációk számát. Ahogy be van vágva a szárnyon az ún. fogazat, annak függvényében van elhelyezkedve a zárszerkezetben a lamella. A lamellák a zárdobozban találhatók. A kulcs elfordításával a vágási fogak megemelik a lamellákat, így nyílik a zárszerkezet. A Cerutti kulcs tulajdonképpen Viro kulcs, mert ugyanaz a cég gyártja.

A kulcs anyaga rézből van, tehát sokkal puhább, mint a zárban lévő lamellák anyaga. Ezért is szokott inkább a kulcs kopni, mint a lamella.

Viro ajtózárak kulcsmásolása

A Viro kulcsmásolása 10-15 évvel ezelőtt, még csak bizonyos helyeken volt elérhető. Nem voltak megfelelő beszerzési források, sem pedig olyan profi kulcsmásoló helyek, mint pl. a Kulcskirály. Nem volt továbbá ilyen nagy nyerskulcs választék sem, mint manapság.

A rohanó világnak és a technikának köszönhetően, minden kulcsmásoló képes másolni már ezt a kulcsot. Van, amelyik cég utángyártott kulcsokból másolja a Viro/Cerutti kulcsokat, ilyen utángyártott kulcsok a Silca, Erebbi, JMA. Ezek szintén olasz nyerskulcs-gyártó cégek, akik az elmúlt években rájöttek arra, hogy a gyári kulcsokat lekoppintva, lemásolva, féláron tudják értékesíteni ezeket a kulcsokat az európai piacokon.

Akit mi ajánlunk, az egy megbízható budapesti cég. Nagy rutinú, precíz szakemberekkel, folyamatosan megújuló gépparkkal, gyári Viro/Cerutti nyerskulcsokkal, rendszeresen karbantartott gépekkel, illetve folyamatosan kicserélt vágóeszközökkel dolgoznak.

Különböző olasz kulcsok készítése, másolása

Az alábbi trezorzárak tollas kulcsainak profi, pontos másolása az üzletben: CR, Cisa, Dierre, Mottura, Iseo, Moia, Sab, Potent, Securemme.

Nagyon jól megközelíthető az üzlet, mondhatnánk az is, hogy Budapest szívében található. Elérhetőségünket megtalálja a Kapcsolat menüpontban, mind telefonszám, cím, email cím tekintetében.

Hosszú nyitvatartással várjuk vásárlónkat! Az üzlet közelében a jó parkolási lehetőség biztosított. A kulcsmásolás megvárható. Amíg az Ön kulcsa készül, addig szétnézhet nálunk és megtekintheti az üzlet széleskörű választékát is.

Ne feledje! Ha jó kulcsot akar másoltatni, jöjjön el hozzánk! A kulcsmásolás ára nálunk megfizethető és minden esetben megvárható!

Viro/Cerutti kulcsmásolás Budapest
Viro/Cerutti kulcsmásolás Budapest