XIII. kerület kulcsmásolás

A XIII. kerületiek nagyon szerencsés helyzetben vannak, mert igen sok helyen meg tudják oldani a kulcsmásolást és egyéb bevásárlási dolgaikat. Több pláza és szórakoztató központ is a kerület szerves része. A kerület sokáig végighúzódik a Duna-part pesti oldalán, kiváló helyet biztosítva több lakópark és irodaház számára. Plázából is van rögtön kettő, a Duna Pláza, illetve a Westend City Center, amelyekben a bevásárláson túl, számos szolgáltató is megtalálható. Angyalföldről könnyen megközelíthető a belváros, tömegközlekedési csomópontok is részesei ennek. A Váci út egészen a Nyugati Pályaudvar végéig elér, maga a Nyugati tér pedig három kerület találkozópontja. Az egyik irányból Lipótváros, az V. kerület határolja, a másik irányból Terézvárossal a VI. kerülettel szomszédos.

A Váci úton végig fut a hármas metró, ami az egyik legnagyobb forgalmat bonyolítja a tömegközlekedés során.

Minőségi kulcsmásolást tudunk biztosítani minden XIII. kerületi lakos számára, vagy aki abból az irányból keres egy olyan megbízható kulcsmásoló szaküzletet, mint a Kulcskirály. Nem kell Budára utazni, ahhoz, hogy zárat vegyen, ezt a pesti oldalon is megteheti, méghozzá Budapest legnagyobb választékkal rendelkező kulcsmásoló- és zárszaküzletben.

A fővárosnak ebben a kerületében közel százhúszezren élnek, és még ennél is többen végzik a mindennapi tevékenységüket. A XII. kerület része a Margit sziget, ami számtalan dolognak ad helyet. Családi séták, szórakozás, wellness, valamint sportolás szempontjából is kiváló úticél.

A Kulcskirály üzlet célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi kulcsmásolást. Angyalföldről nem kell rohanni, nagyon hamar el lehet jutni hozzánk. A Nyugati tértől gyalogosan a Deák tér irányába, körülbelül száz méterre vagyunk.

Az angyalföldiek sokáig élvezhették az Elzett zárgyártó működést. Ez a gyár több évtizeden át biztosított biztos megélhetést több mint száz ember részére. Sokan úgy ismerték Budapesti Elzett Művek, anno a Váci úton volt a gyár és a bemutatóterem is. Zárbetéteket, és lakatokat gyártottak, a fő alapanyag pedig a sárgaréz volt. Évente több mint százezer zárbetétet és lakatot készítettek, elsősorban a hazai piacra. Ez a gyár a 2000-es évek közepére átalakult, a gyártást a Távol-Keletre helyezték át, és csak a kereskedelem maradt itt.

Jelenleg nagyon sok lakópark és irodaépület található és épül a mai napig ebben a kerületben. Azt látjuk, hogy rengeteg kulcsra van igény, és igen sokfélére. Ezeknek az igényeknek a Kulcskirály kulcsmásoló szakemberei tökéletesen megfelelnek.

Már Angyalföld több része is fizetős parkoló övezetté vált, így biztosítva, hogy a lakók tudjanak parkolni a saját házaik előtt. Ha a XII. kerületből egy autókulcsra van szükség, akkor nálunk jó helyen jár, jöjjön el az autóval, és pár percen belül lemásoljuk a szükséges pótkulcsot.

Készítünk kulcsot cégeknek, kiadó lakás tulajdonosoknak, irodaházaknak, bárkinek.

A biztonsági kulcsmásolás is lehetséges nálunk, ha a zárbetéthez tartozik biztonsági kódkártya, hozza el azt is a másolni kívánt kulccsal együtt, és szakembereink elvégzik a kulcsmásoló feladatot.

A plázákban található szolgáltatóval sokan nincsenek megelégedve, az elvégzett kulcsmásolás sok esetben sikertelen, bosszantó. Ezeknek a „szakembereknek” semmilyen előképzettségük sincs, nem rendelkeznek megfelelő technikai információval sem. Az árról inkább ne is beszéljünk! Legutóbb egy plázában a kulcsmásolás ára a Kulcskirály árainak a háromszorosa volt, minőségben pedig bőven alatta!

Ha jó áron szeretne minőségi kulcsmásolást, ahol nem csak tízféle kulcsot ismernek fel a kulcsmásolók, akkor a Kulcskirályban jó helyen jár!

Széles nyitva tartásunknak köszönhetően, Angyalföldről, munka után is nyitva találja a Kulcskirályt. Minden hétköznap reggel 8 és este 18 óra között nyitva vagyunk. De ha ez nem elég, szombatonként, azaz hétvégén is vállalunk kulcskészítést! Egy szaktudással és tapasztalattal rendelkező kulcsmásoló kolléga minden szombaton az önök rendelkezésére áll, reggel 9 és délután 13 óra között!