Yardeni kulcsmásolás

A Yardeni zárbetétek az elsők voltak a piacon, amelyek a lapon mart kategóriában megjelentek és minőségileg is a topon voltak. Mostanáig találkozunk olyan Yardeni betétekkel, kulcsokkal, amelyek még mindig működnek az ajtókban, rácsokban.

Anno, még plasztik kártya is tartozott a zárbetét mellé, amely Yardeni Guard 6 néven futott a piacon. Ennek a kulcsfeje hasonlított a Corbin kulcsfejének formájára. A zárbetét fúrásvédelemmel és savazás elleni védelemmel volt ellátva, nagyon jó minőségű, izraeli termék volt. Még mindig elég sok van belőle, de a 90-es évek végén, 2000-es évek elején több ezer ilyen zárbetét volt forgalomban.

Az izraeli minőséget tovább tudta vinni a Mul-t-Lock, így mostanság inkább ezzel a zárbetét típussal találkozunk.

Mivel egy lapon mart, pontfuratos kulcsról beszélünk, ezért a kulcsmásolás során először az egyik oldalt kell marni, majd utána a másik oldal profilját kell hasonlóan elkészíteni. Sima, hatsoros zárbetét. Egyenlő oldalú és aszimmetrikus elosztású is létezik belőle. Kitűnően fogaskerekezhető. A zárbetét fúrásvédelemmel van ellátva.

A Yardeni kulcsmásolás folyamata hasonló az összes többi lapon mart zárbetét kulacsinak másolásához. Ezekhez természetesen a Silca Matrix SX kulcsmásoló gépet használjuk.

Yardeni kulcs típusok

Yardeni Penta: sima, fogazott kulcs

yardeni-kulcsmasolas-kulcskiralyYardeni Penta M: másolásvédett, sok nutos kulcs, a 90-es évek végéről. Többnyire fő- és vezérkulcsos rendszereket készítettek belőle. Napjainkban már nem védett, de még mindig csak a Kulcskirályban lehet hozzá kulcsot másoltatni!

Yardeni Guard 6: pontfuratos, nem másolásvédett, 6 csapos zárbetét kulcsai

Yardeni Guard 6XL: másolásvédett kulcsok voltak, mára már csak a Kulcskirályban lehet ilyen kulcsot másoltatni. Nyerskulcs csak korlátozottan szerezhető be. A kulcs kiképzése hasonló volt a Guard 6-hoz, csak több nutsor helyezkedett el a kulcsban. 6, 8 és 10 csapos kivitelben is kapható volt. Akkoriban ez volt az egyik legnépszerűbb izraeli zárbetét, ár – érték arányában pedig a legjobb.

Yardeni Guard 6 Millenium: 6 csapos zárbetét kulcsai. A kulcsmásolás és a nyerskulcs beszerzése sem egyszerű feladat, de a Kulcskirály ebben is a király! Mi megoldjuk! Ennek a betétnek a pontfuratos kulcsmásolásához komoly szakértelem szükséges, a Kulcskirály kulcsmásoló mesterei ennek a tudásnak a birtokában vannak!

Annyit érdemes még tudni, hogy ma már nincs Yardeni, helyette a kiváló minőségű Mul-T-Lock zárbetéteket és kulcsokat értékesítjük. Zárszaküzletünkben gombos és fogaskerekes zárbetétek is megtalálhatók.

Amennyiben bármilyen Yardeni kulcsmásolásra van szüksége, forduljon bátran a Kulcskirályhoz! Jöjjön be hozzánk vagy érdeklődjön telefonon, készséggel állunk a rendelkezésére a Yardeni kulcsok másolásával kapcsolatban!

A Kulcskirályban a kulcsmásolás megvárható és garanciális!

Várjuk Önt is, Magyarország legjobban felszerelt kulcsmásoló üzletében, a Kulcskirályban!

A Kulcskirályból csak egy van, csak a Nyugatinál!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. – (Skála Metro oldala)

Nincs másik üzletünk! Nincs Budán sem üzletünk!

Térjen be hozzánk, másoltasson nálunk kulcsot és nem lesz többé problémája a másolt kulcsokkal!