Zárszaküzlet

Ajtózárakra és a hozzá tartozó kulcsokra mindenhol, mindig szükség van. A magántulajdon védelme mindenki számára fontos, legyen az magánszemély vagy intézmény. Amikor egy lakópark vagy irodaház megépül a nyílászárók szépek, újak, többnyire a rendeltetésszerű használatnak megfelelően működnek. Egy kis idő elteltével azonban a működés már nem lesz megfelelő, a vasalatok, zárszerkezetek tönkremennek, cserére szorulnak.

Budapesten több, vidéki nagyobb városokban legalább egy zárszaküzlet található, akik a helyi igényeket ki tudják elégíteni. A vasalatok fajtái, választéka óriási, így minden felmerülő problémát nem is lehet azonnal megoldani. Ám egy jól felszerelt zárszaküzlet, ahol az értékesítők is kellő felkészültséggel rendelkeznek, beszerzik a zárakat, vasalatokat.

A zárszaküzletek mérete és orientáltsága is nagyon eltérő. Szinte minden jól felszerelt zárszaküzlet másol kulcsot, és a zárakon kívül még árul szerszámot és kötőelemet.

Mi különbözteti meg a zárszaküzletet a barkácsbolttól?

Egy jól felszerelt zárszaküzletnek, mint a budapesti Kulcskirálynak, elsődlegesen és az árukészlet több mint a felét a zárak, és vasalatok teszik ki. A biztonságtechnikai eszközök teljes választékát kínálja, amit egy ajtón alkalmazni lehet. Zárbetétből nagyobb minőségi és mennyiségi választékot biztosít. Minden kategória és minden kapható zárási eszköz megtalálható az üzletben.

A barkácsbolt pedig csak érinti a zárakat és zárbetéteket, elsődlegesen inkább az építőipari termékek jellemzők a kínálatra. Jó minőségű és speciálisan biztonságos zárakat a barkácsáruházakban nem lehet kapni, mert nem ez a fő profil.

A Kulcskirály zárszaküzlet a zárak eladásán kívül különböző szolgáltatásokat is helyben biztosít. Nem megrendeljük azokat, hanem a vevő egyedi igényei alapján, a zárszaküzletben készítjük el. Alap szolgáltatásunk a kulcsmásolás és a zárrendszerek elkészítése.

Ami a Kulcskirály-t megkülönbözteti a többi zárbolttól, hogy a mi üzletünk autókulcs készítéssel is foglalkozik.

A Kulcskirály zárszaküzlet már több mint fél évszázada a vevők szolgálatában áll. Elsősorban a lakosság igényét szolgáljuk ki, ezért vagyunk széles nyitvatartási időben elérhetők, valamint tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető helyen.

Ha olyan zárszaküzletet keres, ahol mindent megkap, akkor a Kulcskirály jó választás! Hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 18 óra között vagyunk nyitva. Ezen túlmenően, autóval is könnyedén lehet parkolni, megállni vagy az üzlet előtt, vagy az üzlettől pár méterre lévő felüljáró alatti parkolóban.

Mivel szaküzletünk mérete megengedi, így nemcsak zárakat és vasalatokat tudnak nálunk vásárolni, hanem barkácsgépeket, kilincseket, csavarokat, szerszámokat, és egyéb barkácskiegészítő termékeket. Külön részen tudunk helyet biztosítani a széfeknek páncélszekrényeknek, illetve a postaláda és pénzkazetta választékunk is hatalmas.

Egy jó zárszaküzlet követi a piaci igényeket és mindent megtesz annak érdekében, hogy be tudja mutatni az újdonságokat és megoldást tudjon biztosítani a vasaltok széles kínálatában is.

A Kulcskirály zárszaküzlet a világ minden tájáról szerzi be a zárakat és biztonságtechnikai eszközöket.

A legjobb árakat úgy tudjuk garantálni, hogy közvetlenül a gyártótól vásárolunk olyan termékeket, amelyekre lehetőségünk van.